Jom Beli Kereta Murah Kat Carlist.my - Ada Macam Macam Bawah RM50,000

Buying Guides

Jom Beli Kereta Murah Kat Carlist.my - Ada Macam Macam Bawah RM50,000

Memang tidak dapat dinafikan yang tahun 2020 amat mencabar bagi kita disebabkan wabak COVID-19 dan mempengaruhi pendapatan keluarga juga.
Jangan bimbang, kerana kempen “Beli Kereta Murah” Carlist.my kembali lagi dengan banyak pilihan untuk mereka yang mencari kereta terpakai dengan harga bajet di bawah RM50,000.


Tetapi, ada juga hikmah di sebalik cabaran yang kita hadapi baru-baru ini – seperti pengecualian cukai jualan (SST) yang sepenuhnya bagi kereta penumpang CKD dan 50% bagi model CBU yang telah menyebabkan harga kereta baru turun, tapi macam mana pulak kalau kita tak mampu nak beli kereta baru?

Cakap sahaja nak kereta second hand apa – Nak MPV? Nak SUV? Nak Mercedes-Benz? Semuanya sudah tersedia!

Untuk yang mencari kereta sedan bersaiz kecil yang masih baru, Bezza kat bawah ni merupakan satu pilihan yang baik – Seorang pemilik, mileage rendah, kereta pun masih tip-top.

Beli Kereta Murah Perodua Bezza

Untuk yang dah berkeluarga, ada banyak pilihan MPV juga dalam senarai "Kereta Murah" Carlist.my, macam di bawah ini. Tak sampai RM30,000 pun.

Beli Kereta Murah MPV

Untuk mereka yang berniaga atau baru mula berniaga, ada banyak pilihan kenderaan pacuan empat roda dalam keadaan baguih seperti Navara di bawah ini. Bukan sahaja murah, malah boleh dapat pinjaman lagi, kerana masih belum berusia 10 tahun:

Beli Kereta Murah Carlist.my 4x4 Nissan Navara

Bagaimana pula jika SUV menjadi pilihan hati tetapi tiada bajet? Ada ribuan pilihan di sini, dari SUV buatan Eropah, Korea, Jepun, Sweden, dan Malaysia. Pilih sahaja!

Selain model-model yang ada di sini, terdapat lagi ribuan jenis kereta second hand, SUV, MPV, 4x4, kereta klasik, dan macam macam lagi dalam koleksi Kereta Murah Carlist.my, jadi, takyah risau tak cukup bajet, yang sakit kepala nanti nak pilih mana yang nak beli?

Jika berminat jual kereta terpakai anda, layari Carlistbid jugak untuk mendapatkan harga yang berpatutan dengan servis yang cepat dan bagus. Masa ini lah untuk tukar kereta anda dengan kereta yang lebih bagus lagi.
 Related News


Comments

app-icon
app-icon
app-icon
View your Dream Cars
in the App
Download App Now