Carlist.my
Carlist.my App
Predict the Price of Your Vehicle
4.5
18,373
Get

Pasang RFID Sekarang Dan Berpeluang Menang Tol Percuma Setahun – Touch ‘n Go

Auto News

Pasang RFID Sekarang Dan Berpeluang Menang Tol Percuma Setahun – Touch ‘n Go

Beli, aktifkan & gunakan tag Touch ‘n Go RFID baharu sebanyak 5 kali (minimum) dari 10 September hingga 18 November 2022 dan anda mungkin berpeluang untuk memenangi tol percuma selama setahun!


8 pemenang bertuah akan dipilih setiap 2 minggu menjadikan seramai 40 orang pemenang keseluruhan akan menikmati setahun tol percuma serta kredit eWallet bernilai RM250. Berikut merupakan tempoh kitaran kempen ini:

  • 10 September 2022 – 23 September 2022
  • 24 September 2022 – 7 Oktober 2022
  • 8 Oktober 2022 – 21 Oktober 2022
  • 22 Oktober 2022 – 4 November 2022
  • 5 November 2022 – 18 November 2022

Tol Percuma Selama Setahun

Peraduan ini hanya terbuka kepada warganegara Malaysia berumur 18 tahun dan ke atas dengan kenderaan persendirian kelas satu yang berdaftar.

Pengguna RFID sedia ada tidak layak untuk memasuki pertandingan ini kerana ia hanya terbuka kepada pembelian dan pengaktifan tag RFID ketika tempoh peraduan sahaja.

RFID,plaza tol,paydirect

Pemenang akan dihubungi melalui e-mel oleh pasukan Pemasaran TNG (tngmarketing@touchngo.com.my) pada e-mel anda yang didaftarkan ke akaun Touch ‘n Go eWallet anda.

Touch ‘n Go tidak akan meminta butiran perbankan peribadi atau eWallet anda seperti nombor akaun perbankan, nama pengguna, nombor PIN, nombor OTP atau kata laluan anda.

Tag RFID,Touch n go,TNG,ewallet

Hanya Untuk RFID Sahaja

Tol percuma ini bakal dikreditkan khas bagi setiap penggunaan RFID sahaja di mana pemenang perlu masuk dan keluar melalui lorong yang dilabel sebagai "MyRFID" di semua lebuh raya yang menawarkan penggunaan tag RFID Touch 'n Go sahaja.

Walau bagaimanapun, pemenang perlu memastikan Touch ‘n Go eWallet mereka mempunyai dana yang cukup untuk melalui tol kerana pembayaran tol akan ditolak terlebih dahulu daripada eWallet sebelum dibayar semula oleh Touch ‘n Go.     

Anda boleh beli Tag RFID di:

 Related News


Comments

app-icon
app-icon
app-icon
View your Dream Cars
in the App
Download App Now