Peluang keemasan untuk miliki Subaru XV

Buying Guides

Peluang keemasan untuk miliki Subaru XV

Unit-unit terhad yang dipamer dan digunakan dalam siri jelajah Subaru kini ditawarkan dengan potongan harga 

Sekiranya anda sudah mempertimbangkan untuk memiliki kenderaan SUV crossover kompak sebenar, Subaru XV untuk sekian lama, percayalah bahawa kini merupakan masa terbaik untuk berbuat demikian.

Unit dalam jumlah terhad Subaru XV yang sebelum ini digunakan dan dipamerkan dalam siri jelajah Subaru bersama pemandu lagak ngeri antarabangsa, Russ Swift di seluruh negara kini ditawarkan dengan tanda harga yang sangat menarik dan tidak boleh dilepaskan.

Bagi mereka yang berada di Semenanjung, Subaru XV yang digunakan secara minimal dalam siri jelajah berkenaan kini ditawarkan pada harga RM89,828 termasuk insurans, manakala bagi mereka yang berada Sabah dan Sarawak, ia boleh dimiliki pada harga bermula RM92,890 termasuk insurans.

Semua unit Subaru XV yang termasuk di dalam tawaran khas ini pernah digunakan untuk tujuan-tujuan tertentu sewaktu siri jelajah berkenaan. Sebahagiannya digunakan untuk aksi lasak oleh Russ Swift sendiri, sebahagian untuk dipamerkan kepada pengunjung manakala sebahagian lagi digunakan sebagai kenderaan perantara bagi membawa pengunjung ke sekitar kawasan pameran dan demonstrasi pemanduan yang dijalankan.

Untuk makluman, jarak pergerakan pada meter kenderaan-kenderaan ini sangat rendah; sekitar 400 kilometer sahaja, dan ada di antaranya kurang daripada itu. Untuk itu, Subaru akan membuat pemeriksaan lengkap dan menyeluruh, termasuk mengenal pasti jika ada komponen atau bahagian yang perlu ditukar akan diganti terlebih dahulu, sebelum menyerahkannya kepada pemilik baru.

Untuk rekod, semua unit yang terlibat ini merupakan unit yang belum pernah didaftarkan, dan dikilangkan pada tahun pengeluaran 2014 dan 2015.

Selain itu, semua unit yang ditawarkan ini juga didatangkan dengan jaminan pengeluar bagi tempoh lima tahun atau 100,000 kilometer, yang mana dahulu. Jadi, anda tidak perlu runsing kerana ia dilengkapi dengan jaminan yang sama seperti kenderaan baru yang lain sebaik sahaja anda mendaftarkan kenderaan ini.

Jadi, jangan berlengah lagi! Tawaran ini hanya diberikan untuk tempoh terhad, tertakluk selagi stok masih ada. Hubungi wakil pejual Subaru segera!

Sempena sambutan Hari Raya ini, peraduan Book dan Menang anjuran Carlist.my akan menawarkan hadiah wang tunai sebanyak RM10,000 kepada seorang pembeli Subaru bertuah.

Maklumat lanjut di siniRelated News


Comments

app-icon
app-icon
app-icon
View your Dream Cars
in the App
Download App Now