1
Add a comment to this line

Tempah Subaru Melalui Carlist.my, Hadiah Tunai RM10,000 Mungkin Menanti Anda

RAYA
Hans June 16, 2016 16:29

Ingin meraikan sambutan Hari Raya tahun ini dengan kereta baru? Kami dari Carlist.my bersama dengan sokongan Motor Image, pengedar rasmi kenderaan Subaru di Malaysia, mungkin dapat menemukan anda dengan Subaru idaman anda.

Sempena sambutan Hari Raya ini, peraduan Book dan Menang anjuran Carlist.my akan menawarkan hadiah wang tunai sebanyak RM10,000 kepada seorang pembeli Subaru bertuah.

Syarat peraduannya amat mudah. Daftarkan butiran anda di laman Carlist.my/bookdanmenang, buat tempahan ke atas Subaru pilihan anda, dan akhirnya memuatnaikan gambar dokumen tempahan anda di borang penyetaan yang disediakan.

Untuk masa yang terhad, Motor Image kini menawarkan promosi untuk unit pameran and pandu uji Subaru XV, dengan harga serendah RM89,828.

Untuk maklumat lanjut, sila layari ruangan berita di Carlist.my.

About Hans

As someone who appreciates cars not just for their horsepower value but also for their cultural significance, he is interested in the art of manufacturing and selling cars just as much as driving them. Prior to swapping spread sheets for a word processor, he spent his previous life in product planning and market research.

Comments

New Car Showroom