Carlist.my
Carlist.my App
预测您的车辆的价格
4.5
18,373

Pulangan Tunai Sehingga RM7,000 Untuk Dimenangi Sempena Ulang tahun CARSOME ke-7

所有资讯

Pulangan Tunai Sehingga RM7,000 Untuk Dimenangi Sempena Ulang tahun CARSOME ke-7

Keliru sama ada ingin membeli kereta baharu atau kereta terpakai? Maklumlah, harga kereta baharu semakin mencanak tapi kalau nak beli kereta terpakai pula, kualiti kereta boleh dipersoalkan kerana ianya barang ‘terpakai’.


Bagi mereka yang menghadapi kekangan bajet untuk membeli kereta baharu, jangan risau kerana CARSOME telah memudahkan segala proses pembelian kereta terpakai yang berkualiti tanpa sebarang caj tersembunyi.

Bagi meraikan ulangtahun ke-7, CARSOME kini menawarkan beberapa tawaran menarik khas untuk direbut sepanjang bulan Ogos dan September 2022!

carsome,cantona

Beli Kereta Carsome Certified Dan Berpeluang Menang Pulangan Tunai Sehingga RM7,000

Masih belum beli kereta kerana menunggu masa yang sesuai? Inilah masanya! CARSOME kini menawarkan pulangan tunai sehingga RM7,000 kepada 7 pembeli kereta CARSOME Certified yang bertuah sempena ulang tahun CARSOME yang ke-7.

Berminat? Ikuti langkah-langkah dibawah untuk berpeluang menjadi salah seorang daripada 7 pemenang bertuah:

Langkah 1: Beli Kereta CARSOME Certified

Lengkapkan pembelian kereta CARSOME Certified anda di carsome.my dalam tempoh promosi (1 Ogos – 30 September 2022) dan anda berpeluang untuk dipilih menjadi pemenang bertuah. 7 pemenang bertuah akan dipilih untuk bulan Ogos manakala 7 lagi akan dipilih untuk bulan September.

Langkah 2: Isi Borang dan Jawab Kuiz

Pemenang akan dihubungi melalui e-mel atau SMS dan mereka akan menerima borang melalui pautan Google Form yang perlu dilengkapkan serta kuiz yang perlu dijawab dengan betul bagi membawa pulang hadiah tunai tersebut.

Hadiah: 7 hadiah berbentuk pulangan tunai sehingga RM7,000

 • RM7,000
 • RM6,000
 • RM5,000
 • RM4,000
 • RM3,000
 • RM2,000
 • RM1,000

carsome,cantona

CARSOME X Cantona: Jersi & Tumbler Edisi Terhad Untuk Dimenangi 

Tak cukup dengan pulangan tunai, CARSOME juga menawarkan jersi dan tumbler CARSOME X Cantona edisi terhad bagi meraikan kerjasama CARSOME dengan pemain bolasepak dunia itu.

Untuk berpeluang merebut jersi dan tumbler edisi terhad ini, anda perlu:

 • Langkah 1: Beli kereta CARSOME Certified di carsome.my dalam tempoh promosi (1 Ogos – 30 September 2022)
 • Langkah 2: Ambil gambar bersama kenderaan baharu anda dan muat naik ke media sosial
 • Langkah 3: Lengkapkan dan masukkan ayat ini dalam kapsyen’ “Saya beli kereta di CARSOME (lokasi cawangan)
 • Langkah 4: Tag CARSOME di Facebook (Carsome Malaysia) dan Instagram (@carsomemalaysia) dalam hantaran tersebut

Pastikan profil media sosial anda ditetapkan kepada umum supaya CARSOME dapat melihat gambar yang telah dimuatnaik. Hantaran yang menerima likes terbanyak menjelang akhir tempoh promosi akan menerima jersi dan tumbler CARSOME X Cantona yang ditandatangani oleh Eric Cantona sendiri.

carsome

Kenapa Patut Beli Kereta CARSOME Certified?

Bagi mereka yang masih kurang percaya dengan kualiti kereta terpakai, anda sangatlah digalakkan untuk membeli kereta CARSOME Certified. Kenapa?

 • Pemeriksaan profesional: Semua kereta CARSOME Certified menjalani pemeriksaan yang meliputi 175-mata untuk memastikan ia bebas daripada kemalangan besar dan kerosakan banjir.
 • Harga tetap: Harga yang anda lihat di laman web CARSOME ialah harga penuh sebenar kereta tanpa sebarang bayaran tersembunyi.
 • 5-Hari-Jaminan wang dikembalikan: Jika anda menukar fikiran setelah membeli kereta terpakai daripada CARSOME, anda boleh mengembalikannya dalam masa lima hari untuk mendapatkan kembali jumlah penuh anda. Tiada soalan yang ditanya!
 • 1-tahun waranti: Siapa kata hanya kereta baharu ada waranti? Kereta CARSOME pun ada!

Selain menawarkan beberapa hadiah menarik untuk direbut pada bulan Ogos dan September ini, proses membeli kereta anda dengan CARSOME juga semakin ringkas dan mudah tanpa sebarang kerumitan kerana CARSOME akan mengendalikan semua kertas kerja untuk anda.

Kalau proses beli kereta pun dah semakin mudah, proses menjual kereta dengan CARSOME pula adalah dua kali ganda lebih mudah dan boleh dilaksanakan dalam tempoh 24 jam sahaja*. Tempah pemeriksaan kenderaan anda di laman web CARSOME dan pemeriksaan akan dilakukan untuk mengetahui nilai sebenar kereta tersebut.

Paling best, CARSOME akan mengendalikan semua kertas kerja untuk anda, dan anda boleh menerima bayaran anda dalam masa satu jam sahaja*!

Tunggu apa lagi? Dapatkan kereta idaman anda sekarang dengan CARSOME dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah menarik sepanjang bulan Ogos dan September 2022! Tertakhluk pada terma dan syarat.

 

相关标签


相关文章


留言

app-icon
app-icon
app-icon
用App查询您的梦想汽车
立即下载应用程序