Carlist.my
Carlist.my App
预测您的车辆的价格
4.5
18,373

Banjir: Diskaun 15% Pada Semua Alat Ganti Subaru – Bantu Pemilik Terjejas

所有资讯

Banjir: Diskaun 15% Pada Semua Alat Ganti Subaru – Bantu Pemilik Terjejas

Banjir kilat yang melanda negara pada hujung minggu lalu menggerakkan TC Subaru Sdn Bhd untuk turut serta dalam usaha meringankan beban pelanggan mereka pada waktu sukar seperti ini.


Sehubungan dengan itu, TC Subaru telah mengumumkan diskaun sebanyak 15% terhadap kesemua alat gantinya sebagai usaha membantu pemilik yang terjejas. Diskaun yang diberikan ini boleh didapati di semua pusat servis Subaru yang sah di seluruh negara.

subaru,diskaun alat ganti,banjir

Menurut Pengurus TC Subaru, Eugene Tay, bantuan ini diberikan kepada semua pemilik kenderaan Subaru yang terkesan dengan bencana banjir baru-baru ini. Diskaun tersebut bertujuan untuk mengurangkan bebanan banjir yang ditanggung oleh para pelanggan mereka.

subaru,banjir,diskaun alat ganti

Selain itu, beliau menegaskan bawa syarikat berkenaan juga mahukan kenderaan yang dimiliki oleh para pelanggannya sentiasa boleh digunakan dengan dengan selamat dan berada dalam keadaan baik.

Subaru Petaling Jaya

Pemilik kenderaan Subaru yang terjejas boleh menghubungi Talian Bantuan Subaru di 1800-22-9898 atau bawa terus kenderaan ke mana-mana pusat servis Subaru yang sah di seluruh negara sebelum 31 Disember 2021.

 相关文章


留言

app-icon
app-icon
app-icon
用App查询您的梦想汽车
立即下载应用程序