Carlist.my
Carlist.my App
预测您的车辆的价格
4.5
18,373

UMW Toyota Lancar Toyota Flood Assist - Bantu Pelanggan Yang Terkesan Banjir

所有资讯

UMW Toyota Lancar Toyota Flood Assist - Bantu Pelanggan Yang Terkesan Banjir

UMW Toyota Motor menawarkan program khas Toyota Flood Assist kepada para pelanggan yang terjejas akibat bencana banjir kilat yang melanda baru-baru ini. 


Inisiatif ini menawarkan diskaun sehingga 25 peratus kepada jumlah bil yang perlu dibayar termasuk alat ganti dan kos buruh, serta servis menunda secara percuma. 

Pemilik Toyota yang mahu menghantar kereta mereka untuk dinilai dan diberikan anggaran kos baik pulih, termasuk kerja-kerja menanggalkan komponen juga ditawarkan tanpa sebarang caj.  

Toyota Motor turut menawarkan Pelan Pembayaran Mudah dengan kadar faedah sifar peratus bagi pelanggan yang layak untuk mengurangkan beban mereka. 

“Pelanggan kami adalah sangat berharga buat kami dan menerusi program ini, kami mahu meringankan sebahagian beban mereka, walaupun hanya sedikit, bagi membantu mereka yang terkesan untuk bangkit semula. Kami amat berharap agar pemulihan untuk komuniti ini berjalan secepat mungkin dan pasukan di Toyota, memanjatkan doa ikhlas kami untuk keselamatan semua rakyat Malaysia,” kata Presiden UMW Toyota Motor, Ravindran K.  

Kesemua Pusat Servis Toyota, serta pusat Badan dan Cat di seluruh negara akan kekal dibuka untuk memastikan pelanggan yang terjejas mendapatkan akses yang diperlukan untuk kenderaan mereka yang rosak akibat banjir

Para pemilik Toyota boleh menghubungi 24SEVEN Road Assist yang dibuka setiap hari, 24 jam tujuh hari seminggu, atau Talian Bebas Tol Toyota di 1-800-8-869682 (1-800-8-TOYOTA). 相关文章


留言

app-icon
app-icon
app-icon
用App查询您的梦想汽车
立即下载应用程序