Bantuan Banjir Volkswagen Malaysia - Diskaun 30 Peratus, Bayaran Ansuran Sifar Peratus

Berita Kereta

Bantuan Banjir Volkswagen Malaysia - Diskaun 30 Peratus, Bayaran Ansuran Sifar Peratus

Volkswagen Passenger Cars Malaysia (VPCM) telah mengumumkan program bantuan banjir untuk membantu pemilik yang terjejas akibat banjir kilat baru-baru ini. 


Sehingga 28 Februari tahun depan, syarikat itu menawarkan diskaun 30 peratus untuk alat ganti dan kerja pembaikan kenderaan yang rosak akibat banjir, tersedia di semua pusat servis sah Volkswagen. 

Selain itu, untuk meringankan lagi beban kewangan yang mungkin dihadapi ramai, VPCM juga menawarkan pelan pembayaran mudah, di mana pemilik mempunyai pilihan untuk membayar bil mereka selama enam atau 12 bulan pada kadar faedah sifar peratus.  

“Kami semua di VPCM berasa amat sedih dengan kejadian banjir kilat yang melanda Malaysia hujung minggu lalu. Fikiran kita bersama mereka yang terjejas dan menghadapi kerugian dan kerosakan yang menyusul. Kami berharap bantuan kami akan membantu meringankan beban pemilik kami semasa masa sukar ini,” kata Erik Winter, Pengarah Urusan VPCM. 

Pemilik kenderaan Volkswagen yang terjejas banjir digalakkan untuk memuat turun aplikasi Volkswagen Cares baharu di Apple App Store atau Google Play Store untuk menebus baucar bantuan banjir.  

Tertakluk kepada terma dan syarat, jadi sila hubungi pusat servis sah terdekat untuk maklumat lanjut. 
Berita Berkaitan


Komen