Carlist.my
Carlist.my App
Ramalkan Harga Kenderaan Anda
4.5
18,373

Program Bantuan Banjir Honda Malaysia - Diskaun 25 Peratus, Pemeriksaan Percuma Dan Elaun RM1,500

Berita Kereta

Program Bantuan Banjir Honda Malaysia - Diskaun 25 Peratus, Pemeriksaan Percuma Dan Elaun RM1,500

Honda Malaysia menawarkan Program Bantuan Banjir bagi meringankan beban yang dialami oleh para pelanggannya yang terjejas akibat banjir baru-baru ini.  


Menerusi program ini, syarikat bakal menawarkan diskaun 25 peratus untuk alat ganti tulen serta pemeriksaan percuma kenderaan bagi yang melanggan Honda Insurance Plus (HiP).  

Sebagai tambahan, pelanggan HiP yang mengalami kerosakan akibat banjir juga disediakan dengan khidmat trak tunda untuk dibawa ke pusat servis Honda sah berhampiran dan menerima elaun banjir sehingga RM1,500. 

Honda Malaysia juga bekerja rapat dengan pihak insurans untuk menilai kerosakan bagi urusan tuntutan kepada pelanggan mereka. 

HiP dengan tiga teras utama iaitu Rescue, Protection dan Savings seiring dengan komitmen Honda Malaysia dalam menawarkan kelegaan kepada pemilik menerusi perlindungan yang menyeluruh untuk kenderaan mereka selain bantuan jalanan sepanjang masa dan di mana juga lokasi. 

Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif Honda Malaysia, Madoka Chujo berkata, pihaknya turut bersedih dengan situasi bencana banjir yang berlaku mengakibatkan ramai terpaksa meninggalkan kediaman mereka selain berdepan kerugian kerana kerosakan harta benda dan kenderaan. Beliau berharap program ini dapat membantu meringankan beban para pelanggan mereka yang menjadi mangsa banjir. 

Untuk maklumat lanjut Program Bantuan Banjir Honda dan HiP boleh layari www.honda.com.my atau hubungi talian bebas tol Honda Malaysia 1-800-88-2020.  Berita Berkaitan


Komen

app-icon
app-icon
app-icon
Lihat Kereta Idaman anda dalam App
Muat turun App Sekarang