Banjir: Diskaun 15% Pada Semua Alat Ganti Subaru – Bantu Pemilik Terjejas

Berita Kereta

Banjir: Diskaun 15% Pada Semua Alat Ganti Subaru – Bantu Pemilik Terjejas

Banjir kilat yang melanda negara pada hujung minggu lalu menggerakkan TC Subaru Sdn Bhd untuk turut serta dalam usaha meringankan beban pelanggan mereka pada waktu sukar seperti ini.


Sehubungan dengan itu, TC Subaru telah mengumumkan diskaun sebanyak 15% terhadap kesemua alat gantinya sebagai usaha membantu pemilik yang terjejas. Diskaun yang diberikan ini boleh didapati di semua pusat servis Subaru yang sah di seluruh negara.

subaru,diskaun alat ganti,banjir

Menurut Pengurus TC Subaru, Eugene Tay, bantuan ini diberikan kepada semua pemilik kenderaan Subaru yang terkesan dengan bencana banjir baru-baru ini. Diskaun tersebut bertujuan untuk mengurangkan bebanan banjir yang ditanggung oleh para pelanggan mereka.

subaru,banjir,diskaun alat ganti

Selain itu, beliau menegaskan bawa syarikat berkenaan juga mahukan kenderaan yang dimiliki oleh para pelanggannya sentiasa boleh digunakan dengan dengan selamat dan berada dalam keadaan baik.

Subaru Petaling Jaya

Pemilik kenderaan Subaru yang terjejas boleh menghubungi Talian Bantuan Subaru di 1800-22-9898 atau bawa terus kenderaan ke mana-mana pusat servis Subaru yang sah di seluruh negara sebelum 31 Disember 2021.

 Muhammad Sharil Tarmize

Muhammad Sharil Tarmize

Content Producer

Bukan berjiwa kelajuan, tapi hanya sekadar minat yang mendalam pada bidang penulisan. Namun setelah menceburi industri automotif sejak awal tahun 2021, minatnya terhadap industri permotoran semakin mebuak-buak.


Berita Berkaitan


Komen