Banjir: Mercedes-Benz Malaysia Tawar 30% Diskaun Untuk Semua Alat Ganti Hingga 31 Januari 2022

Berita Kereta

Banjir: Mercedes-Benz Malaysia Tawar 30% Diskaun Untuk Semua Alat Ganti Hingga 31 Januari 2022

Mercedes-Benz Malaysia telah mengumumkan program bantuan banjir dalam usaha meringankan beban pelanggan mereka yang terjejas.


Kepada semua pemilik kenderaan Mercedes di seluruh Malaysia yang terkesan akibat banjir, Mercedes-Benz Malaysia telah menawarkan:

  • Diskaun sebanyak 30% pada kesemua alat gantinya
  • Perkhidmatan tunda secara percuma oleh pengedar sah
  • Penilaian kerosakan secara percuma dengan pembayaran mudah tanpa faedah 0%

Kesemua tawaran yang diberikan ini sah sehingga 31 Januari 2022.

Presiden dan CEO Mercedes-Benz Malaysia, Sagree Sardien,

Menurut Presiden dan CEO Mercedes-Benz Malaysia, Sagree Sardien, keselamatan para pelanggan mereka adalah keutamaan syarikat. Beliau serta seluruh rangkaian pengedar komited untuk memastikan pelanggan mereka serta kenderaan Mercedes-Benz mereka mendapat penjagaan yang diperlukan terutamanya ketika waktu sekarang.

Mercedes-Benz Malaysia

Kesemua pemilik Mercedes-Benz yang terjejas boleh menghubungi pengedar sah pilihan masing-masing atau hubungi Pusat Bantuan Tepi Jalan & Khidmat Pelanggan Mercedes-Benz (24 jam) di talian 1-800-88-1133.Muhammad Sharil Tarmize

Muhammad Sharil Tarmize

Content Producer

Bukan berjiwa kelajuan, tapi hanya sekadar minat yang mendalam pada bidang penulisan. Namun setelah menceburi industri automotif sejak awal tahun 2021, minatnya terhadap industri permotoran semakin mebuak-buak.


Berita Berkaitan


Komen