Berapa Pendapatan Sebulan Sebagai Pemandu E-hailing?

Auto News

Berapa Pendapatan Sebulan Sebagai Pemandu E-hailing?

 

Berapa pendapatan sebulan yang boleh anda jana sebagai seorang pemandu e-hailing?


Maxim Malaysia kini membuka peluang kepada rakyat Malaysia untuk mendaftar masuk sebagai pemandu e-hailing mereka.

Maxim Malaysia, salah satu perkhidmatan tempahan perjalanan yang diperkenalkan di Malaysia pada tahun 2018 bukan hanya menyediakan khidmat e-hailing, malah turut menyediakan servis lain seperti penghantaran makanan, barang, trak dan pindahan barang besar.

maxim malaysia,e-hailing

Maxim Malaysia Cari Pemandu e-Hailing

Kini Maxim Malaysia ingin membuka peluang untuk orang ramai dengan mendaftar sebagai pemandu mereka tertakluk pada terma dan syarat.

Pemandu boleh memilih untuk bekerja sepenuh masa ataupun sambilan di samping tiada syarat khas yang ditetapkan kepada pemandu e-hailing untuk waktu bekerja.

Pemandu juga dapat mengira dan mengatur pendapatan bersama Maxim Malaysia di laman sesawang https://taximaxim.com/my/ms-my/5859-ipoh/driver/income. Laman web ini membenarkan pemandu untuk mengukur perjalanan dengan lebih efisien.

Laman sesawang tersebut juga mudah difahami dan mesra pengguna di mana pemandu hanya perlu mengatur beberapa langkah dan Maxim akan membantu membuat pengiraan.

Kira kira,gaji pemandu e-hailing

Pengiraan Pendapatan Pemandu e-Hailing

Pengiraan pendapatan bergantung kepada:

  • Bandar di Malaysia
  • Jenis kenderaan
  • Penggunaan minyak
  • Jenis minyak yang digunakan
  • Masa bekerja
  • Hari bekerja

Segalanya boleh diubah bergantung kepada pemandu itu sendiri dan lebih menarik, pemandu boleh menetapkan sasaran mereka yang tersendiri.

Sebagai contoh sekiranya pemandu membawa Maxim di sekitar Ipoh dan menggunakan kenderaan ekonomi, penggunaan bahan api bagi setiap 100 km adalah dalam 10 liter serta bekerja 8 jam sehari selama 5 hari, jumlah yang akan diperoleh anggaran ialah sebanyak RM3,392, dengan 24 anggaran jumlah tempahan.

maxim malaysia,e-hailing

Pemandu cuma perlu melalui beberapa langkah mudah untuk mendaftar bersama Maxim sebelum mula bekerja. Mereka juga perlu memuat turun aplikasi Taxsee Driver dan mendaftar atau terus mendaftar di talian sea.taxsee.pro/my/  Related News


Comments

app-icon
app-icon
app-icon
View your Dream Cars
in the App
Download App Now