Carlist.my
Carlist.my App
Predict the Price of Your Vehicle
4.5
18,373
Get

Honda Malaysia Tawar 7 Model ‘Special Edition’ Untuk Dimenangi Secara Percuma

Auto News

Honda Malaysia Tawar 7 Model ‘Special Edition’ Untuk Dimenangi Secara Percuma

Honda Malaysia melancarkan ‘1 Million Dreams Campaign’ bagi meraikan para pelanggan setia yang memberi sokongan dalam membantu perjalanan syarikat menuju angka jualan 1 juta unit kenderaan di pasaran Malaysia. Melalui kempen tersebut, sebanyak tujuh kereta Honda Edisi Khas ditawarkan untuk dimenangi secara percuma!


Menurut Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Operasi Honda Malaysia, Toichi Ishiyama, ‘1 Million Dreams Campaign’ ini merupakan inisiatif Honda untuk mengucapkan terima kasih kepada para pelanggan diatas sokongan mereka. Oleh itu, Honda telah memperkenalkan tujuh model edisi khas seperti Jazz, All-New City, BR-V, HR-V, Civic, New CR-V and Accord. Kempen ini telah bermula pada 25 Februari lalu dan akan tamat pada 24 Mac 2021, dengan pelbagai aktiviti menarik menanti.

1 million dreams campaign, honda malaysia 2021, special edition

Menariknya, ketujuh-tujuh model tersebut direka khas dengan ciri-ciri istimewa dan lain daripada yang lain. ini membuatkan 7 model tersebut dikenali sebagai ‘one-of-a-kind’ model di negara ini. Pada bahagian luaran, kereta edisi khas ini mendapat kelainan seperti warna luaran dwi tona seperti Proton X50, perincian merah pada wajah depan, cermin sisi dengan kemasan jalur merah sporty, rim aloi berwarna hitam dengan kemasan merah dan logo ‘1 Million Dreams Signature’ diabadikan pada bahagian fender kereta.

muat turun aplikasi HondaTouch di App Store atau Google Playstore

Kelainan pada model edisi khas ini turut merangkumi bahagian dalaman kereta seperti penambahan logo 1 Million Dreams pada perehat kepala balutan kulit bagi penumpang depan dan stereng balutan kulit dengan jahitan merah dan penanda tengah. Bekas kunci kulit Edisi Khas turut akan diberikan kepada setiap satu daripada tujuh kenderaan ini.

Berikut merupakan wajah baru ketujuh-tujuh model Edisi Khas Honda untuk kempen ini:

Honda Accord

Honda Accord Special Edition, 1 million Dreams campaign

Honda City

honda city special edition, 1 million dreams campaign

Honda Jazz

Honda HR-V

Honda HR-V Special Edition 2021, 1 Million Dreams Campaign

Honda Civic

Honda Civic Special Edition 2021, 1 million dreams campaign

Honda CR-V

Honda CR-V Special Edition 2020, 1 million dreams campaign

Honda BR-V

Honda BR-V Special Edition 2020, 1 million dreams campaign

Menurut Presiden Honda Malaysia, Sarly Adle Sarkum, pelbagai aktiviti menarik sedang menanti pelanggan di showroom Honda seluruh Malaysia. Sebagai penghargaan kepada jasa petugas barisan hadapan atas kerja keras mereka selama ini, Honda Malaysia telah memperuntukkan 1 daripada 7 model Edisi Khas ini kepada mereka untuk dimenangi melalui kempen ini. Kempen ini turut dijayakan dengan kolaborasi jenama lain seperti Cuckoo, Shopee dan Watsons. Melalui kempen ini, anda turut berpeluang untuk merebut 1 juta syiling Shopee yang akan diagihkan kepada 150 pemenang bertuah setiap minggu. Secara keseluruhan sepanjang kempen berlangsung, terdapat 5 juta syiling Shopee untuk direbut!

cuckoo, Shopee, watsons, 1 million dreams campaign

Untuk mengambil bahagian dalam kempen ini, rakyat Malaysia perlu melengkapkan beberapa langkah mudah seperti mengambil bahagian dalam mana mana enam aktiviti yang disediakan oleh Honda Malaysia untuk mendapatkan penyertaan sebanyak mungkin untuk dihantar pada pengedar sah Honda atau melalui laman sesawang rasmi Honda Malaysia.

cara penyertaan 1 million dreams campaign, honda malaysia 2021

Kalau nak menang Honda Edisi Khas ini, antara aktiviti yang perlu dilengkapkan peserta adalah:

  • Memuat turun dan mendaftar melalui aplikasi HondaTouch
  • Mengambil bahagian dalam 1 Million Dreams Quiz Game di laman web rasmi Honda Malaysia (www.honda.com.my)
  • Pandu uji kereta Honda
  • Membuat tempahan kereta Honda
  • Servis atau baik pulih kereta Honda
  • Mendaftar kereta Honda sepanjang kempen ini berlangsung

Lebih banyak penyertaan dibuat, lebih tinggi peluang anda untuk menang kereta Honda Special Edition ini. Honda Malaysia bakal mengumumkan pemenang bertuah bagi ketujuh-tujuh model Honda Edisi Khas ini di Grand Finale yang dijadualkan berlangsung pada Mac 2021.

Takkan nak tengok saja? Ini lah peluang anda untuk memenangi kereta berlogo H secara percuma!Related News


Comments

app-icon
app-icon
app-icon
View your Dream Cars
in the App
Download App Now